MónTerrassa
Ballart presidirà la Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presidirà la Red Innpulso conjuntament amb l’alcalde d’Ermua, Carlos Totorika. D’aquesta forma, Terrassa passarà ara a encapçalar la xarxa de ciutats innovadores més important de l’Estat. Així s’ha decidit en la reunió del Plenari de la xarxa, format pels alcaldes i representants dels municipis que han estat reconeguts com a ciutats de la Ciència i la Innovació, dos representants del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, dos del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública i dos de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que s’ha celebrat aquest dimecres a la ciutat de Móstoles.

A la votació, la candidatura conjunta de Terrassa i Ermua ha obtingut 38 vots, mentre que la de Càceres n’ha comptat set, i Granada un. Una vegada s’han fet oficials els resultats de la votació, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha volgut agrair “la confiança que la xarxa ha dipositat un cop més en la ciutat de Terrassa i en el treball que s’ha vingut desenvolupant al llarg dels últims anys a través d’un seguit de projectes alineats amb la Innovació i amb la Red Innpulso. Ara fem un pas més cap al lideratge d’aquests projectes. Com a ciutat referent en matèria d’innovació, tenim un gran repte per endavant que intentarem assolir amb el màxim de rigor, compromís i esperit de col·laboració i consens”.

L’alcalde de Terrassa ha destacat que “ara caldrà treballar juntament amb l’Ajuntament d’Ermua i amb la resta de membres de la xarxa per seguir potenciant, fomentant i promocionant la innovació com a servei públic i com eix fonamental en el camí per aconseguir una societat més justa per a tothom. Una fórmula que l’Ajuntament de Terrassa treballa des de fa molt de temps. L’any 2007 vàrem ser pioners en la creació del Pla de la Innovació. I, des de llavors, hem treballat fomentant la col·laboració entre administració, empreses, centres tecnològics i universitats per aconseguir un model productiu més competitiu i alhora més sostenible”.

Nou comentari

Comparteix