Cartell de l'estació de tren a Les Fonts

Cartell de l’estació de tren a Les Fonts | Aigües de les Fonts

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, considera que Les Fonts ha de formar part d’un únic municipi i no estar repartit entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès. Així ho ha manifestat a Món Terrassa, uns dies abans de la trobada que ha de mantenir amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras. “Se n’ha de parlar molt seriosament. A l’època que estem no té cap sentit”, ha remarcat Ballart.

Ballart parla de “racionalitzar” la situació i que el barri passi a formar part exclusivament de Terrassa o de Sant Quirze, de manera que es puguin optimitzar els recursos. “Nosaltres podem assumir-ho”, ha volgut deixar clar. Es tractaria de canviar els límits. “Ja veurem per on va perquè encara és molt embrionari. La gent no té culpa de viure en un lloc que depèn d’un i d’un altre municipi. No pot ser que una vorera estigui més neta que l’altra, que uns paguin uns impostos i els de davant uns de diferents”, ha manifestat. Com a possible solució, no esquiva l’opció de plantejar una consulta popular, com es va fer a Bellaterra, i que siguin els mateixos veïns del barri que decideixin a quina de les dues localitats volen pertànyer.

Ballart ha anat més enllà i a més de Les Fonts creu que es podria aplicar el mateix en el cas de Can Trias: “s’ha de posar seny, i un dia haurem d’abordar també Can Trias. Tampoc té sentit. Cert que allà hi ha una part industrial que és molt i”mportant per l’Ajuntament de Viladecavalls.”

Nou comentari