MónTerrassa
Ballart: “Disposem de programa de govern, ordenances i pressupost”
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa comptarà per l’any vinent amb un pressupost consolidat de 257,03 milions. El Ple ha aprovat la proposta presentada pel Govern municipal i també la d’ordenances fiscals, amb els vots favorables dels dos grups que conformen l’Equip de Govern (Tot per Terrassa i ERC), i els vots en contra dels tres grups de l’oposició (PSC, C’S i Junts per Terrassa).

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha destacat l’aposta del Govern municipal per un pressupost que marqui les línies d’actuació per tot el mandat. «Avui és un dia important per Terrassa» -ha afirmat, remarcant que dintre dels cinc primers mesos del mandat «disposem de Programa de Govern, d’Ordenances Fiscals i de Pressupost».

«Estem preparant tota la maquinària municipal per complir els compromisos amb els ciutadans i les ciutadanes i per impulsar els serveis i actuacions que necessita la Terrassa d’avui i la del futur», ha apuntat Ballart, que ha explicat que «la mirada del Govern municipal és a quatre anys, però també més enllà, cap a la dècada dels anys 30».

L’alcalde ha conclòs la seva intervenció afirmant que aquest Pressupost «és un missatge d’estabilitat i de fermesa del Govern, de capacitat d’impulsar un canvi en profunditat a la nostra ciutat. Tenim una bona eina a les nostres mans, i l’administrarem amb responsabilitat, amb generositat i amb visió de futur».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa