MónTerrassa
Ballart: “Cs a Terrassa es dedica a fer postureig i numerets”
  • CA
El ple d'investidura de Jordi Ballart, en imatges
Intervenció del portaveu de Ciutadans en ple d’investidura de Jordi Ballart | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Jordi Ballart ha complert 100 dies al capdavant de l’Ajuntament de Terrassa i ha aprofitat per parlar amb Món Terrassa no només dels projectes del seu govern sinó també de com veu els partits de l’oposició.

Ciutadans té una política a la ciutat basada en el postureig. Temes simbòlics, una pancarta, conflictes que no existeixen a les escoles. Probablement, veu que baixa en les enquestes i que els resultats en les eleccions no seran bons i es dediquen a fer el numeret. Per exemple, el que van fer l’altre dia va ser totalment impresentable”. Ballart es refereix al regidor David Aguinaga, l’encarregat en el ple de fer la tradicional declaració institucional de condemna als feminicidis. Però el taronja va anar més enllà i hi va afegir un altre text sobre les dones musulmanes. “Va ser escandalós. Fa anys que hi ha consens en el document. Moltes vegades algun regidor demana llegir algun altre text o un poema relacionat amb l’esperit i els valors d’aquest acte unitari. Però mi explicar un posicionament personal o de partit, no tocava. En la propera reunió de la junta de portaveus se’n parlarà”.

L’alcalde creu que respon a una estratègia de política nacional i recuperar “vot que, segons veiem a les enquestes, se’n va cap al PP. ” Ballart també considera surrealista que Ciutadans presentés una proposta de resolució sobre una pancarta de suport als presos polítics “quan no ho havia cap pancarta a la façana. ERC ja l’havia girat. Això vol dir que realment no tenen interès en el tema. Només volen fer soroll”.

Ballart no perdona a Junts el pacte a la Diputació

Per Jordi Ballart la tàctica del “postureig” no és només exclusiva de Ciutadans. També té dures paraules per a Junts per Catalunya, sobretot pel pacte a la Diputació. “En algun cas també juga a aquest joc. El dia que pacten i donen la presidència a un partit del 155 i entreguen la Diputació de Barcelona. Després de no presentar-se un divendres anterior on teníem tancat un acord ERC, Tot per Terrassa, els comuns i ells. Mitja hora després de no presentar-se presenten un pacte amb Núria Marín de presidenta, que representa la part més centralista del PSC” i subratlla molest, “el mateix dia a Terrassa ens donen lliçons sobre les pancartes de suport als presos. El soroll hauria de baixar i posar-hi seny”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa