MónTerrassa
Ballart s’acomiada de Rivero: “Ha estat un dia difícil”
  • CA

L’alcalde Jordi Ballart s’ha acomiadat del seu amic Xavier Fernández Rivero, regidor de l’Ajuntament de Terrassa, que ha decidit posar punt i final a la seva carrera política. “Avui ha estat un dia difícil”, ha confessat el batlle a través de les xarxes socials, en un missatge que ha volgut deixar clar que la decisió de la renúncia al càrrec ha estat “per motius personals”, i no per alguna discrepància política, pressions externes o reorganització voluntària de l’organigrama. Ballart ha acceptat la dimissió després de l’explicació del seu “company i amic”, perquè “entenc i respecto” els motius que l’han empès a fer-ho.

El líder de Tot per Terrassa recorda que Rivero ha format part de l’equip de govern des de bon inici, ara fa tres anys, amb les eleccions municipals de 2019. I ha volgut aprofitar el comiat per lloar la tasca i la figura de l’exregidor. “Vull agrair al Xavi la seva feina, el seu compromís i ser una part imprescindible d’aquest projecte. El Xavi és una de les persones que em va acompanyar des de l’inici, amb qui he compartit molta feina, moltes hores de treball i molts moments, també, personals”, ha subratllat. I ha acabat el missatge amb un clar: “Moltes gràcies, Xavi. T’estimo”.

Xavier Fernández Rivero era el responsable de l’àrea de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, a més d’ostentar el càrrec de president i regidor delegat del Govern del Districte 5. La seva renúncia serà efectiva en el pròxim ple municipal de l’Ajuntament de Terrassa, que se celebrarà aquest divendres, 25 de març. El seu lloc l’ocuparà Patrícia Reche Martínez -educadora social i actualment coordinadora del projecte del Centre Obert Fem Camí, a més de dinamitzadora de l’espai maternoinfantil “Acarona’m- que prendrà possessió en el pròxim ple del mes d’abril i que el govern ja ha avançat que s’ocuparà de les mateixes àrees que el seu company de llista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa