MónTerrassa
Associacions veïnals clamen contra el “fracàs” de la Taula de Residus
  • CA
Reciclatge | AMB

Diverses associacions veïnals de Terrassa han protestat contra la convocatòria de la Taula de Residus, per part de l’Ajuntament de Terrassa, del pròxim dia 26 de març. Les entitats veïnals van anunciar al gener que marxaven i abandonaven aquesta taula “per la seva inoperància i per la manca d’efectivitat a l’hora de dur a terme els seus objectius en els temes de la neteja i gestió de residus”. Els veïns lamenten que l’Ajuntament vulgui donar “normalitat” a una Taula que consideren que “ja no té sentit” i que parlarà de fer “balanç” tot i que ho farà sense bona part dels seus representants. Hi haurà poca participació municipal, per tant, en una taula que “havia de ser el màxim de participada”.

Ja al febrer, cap associació veïnal va acudir a la reunió convocada per l’equip de govern del consistori. “Això no és més que un altre mostra de la manca d’insensibilitat, farsa i manca de respecte amb les entitats veïnals i amb la ciutadania, que es té amb aquest tema i que només es vol aparentar i difondre un relat polític amb resultats reals, que es puguin visualitzar al carrer, molt pobres”, critiquen des de l’AV Barri Segle XX. Aquesta associació confiava trobar una “major evidència a la neteja de la ciutat i millors resultats en la recollida selectiva, on no es complirà cap objectiu tot i l’alta inversió de recursos econòmics”.

L’AV Barri Segle XX reclama que se segueix sense elaborar cap esborrany del contracte-programa; que el Pla de prevenció i gestió de residus de la ciutat tampoc s’ha aprovat i que tampoc s’ha fet l’auditoria de gestió d’Eco-Equip, entre d’altres qüestions. “Esperem que es recuperi la sensibilitat amb la recollida de residus i neteja de la ciutat en el proper mandat i es fixi un Pla a mig i llarg termini que permeti anar veient la Terrassa Neta que volem”, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa