MónTerrassa
Assemblea oberta i telemàtica d’ERC Terrassa per “retre comptes”
  • CA

Els regidors d’ERC-MES a l’Ajuntament de Terrassa explicaran en una sessió telemàtica oberta a tota la ciutadania la feina feta durant el primer any de mandat al govern de la ciutat. Serà el proper dimarts a les 19 hores en directe a través del canal de Youtube i es podrà interactuar amb els membres del grup municipal i realitzar preguntes sobre la feina feta a través del xat directe que ofereix la plataforma.

Pel portaveu del grup municipal d’ERC-MES i primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, es manté així la pràctica del partit en els darrers anys de retre comptes directament a la ciutadania sobre la tasca política realitzada. “De les lliçons apreses del coronavirus, una d’important és sens dubte que tothom és necessari i pot aportar davant els gran reptes”, i en aquest sentit, apunta que “si governem ens toca explicar-nos, però aquestes trobades són una oportunitat perfecta per construir amb la gent el present i futur de la ciutat”. El republicà ja ha avançat que el procés del Pacte de ciutat per impulsar Terrassa després de la Covid-19 també s’explicarà i debatrà en aquesta sessió participativa.

En l’assemblea oberta doncs, hi participaran els cinc regidors que ERC-MES té al govern: Isaac Albert, portaveu i primer Tinent d’Alcalde de Promoció econòmica i projecció de la ciutat, Teresa Ciurana, cinquena Tinent d’Alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Carles Caballero, regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Media Ambient i Sostenibilitat i Energia, Pep Forn, regidor d’economia social i innovació, universitats, turisme i projectes audiovisuals, i Ona Martínez, regidora d’Infància i adolescència, Joventut, Adultesa i famílies i Qualitat democràtica.

Tot aquell que hi vulgui participar podrà enviar les seves preguntes abans de dimarts 16 de juny a través de totes les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa