Al marge dels resultats, el primer que els votants haurien de fer en cas que alguns acabin afectats pel Covid 19 a partir d’avui, és denunciar als Jutges del Tribunal Superior de Catalunya que van prendre la decisió que s’havia de votar avui, per afavorir els interessos de l’Estat. A aquests jutges els importa tres cogombres els drets de la ciutadania, la seva salut i l’interès general, votar i l’estabilitat institucional.

Només compten els seus interessos i els d’un Estat podrit, caduc i que només representa una minoria corporativa. Per tant, tots els que es vegin afectats per la pandèmia i per desgràcia en pateixin la mort, en aquesta ocasió hi ha uns culpables, irresponsables, sense consciència i que no han volgut atendre a les recomanacions dels experts que ho han desaconsellat. Però bé, esperem que la responsabilitat de la ciutadania no els hagi generat cap problema i tinguin la sort de sortir-ne sants i estalvis.

En quan als resultat, el més evident, la baixada de la participació en més d’un 20% tant a Terrassa com a Catalunya, o sigui, com a mínim el cinquanta per cent de la ciutadania amb dret a vot, s’ha quedat a casa com ja es preveia. La democràcia dels jutges és això, una veritable vergonya, on uns mers impresentables, propers a la ideologia franquista, decideixen per la ciutadania, que només li resta la queixa i la lamentació. Però bé, això no es cap novetat, l’actual Estatut el va votar el Constitucional, ja que la ciutadania en cap cas la votat.

Durant molts anys les eleccions a Galicia no va arribar ni al quaranta per cent en alguns comicis, però no va passar res, que l’abstenció superes el seixanta per cent, no comportava cap crítica, ni revisió, el sistema ho aguanta tot. Per tant, Catalunya ja ha arribat al club del partit majoritari, l’abstenció. Però tranquils, alguns ho estaven desitjant amb l’objectiu de canviar la voluntat de la ciutadania. Això si, ara tots els partits en faran el gran drama, però en el fons el que digui la ciutadania a alguns els importa tres cogombres, i sobretot, a la judicatura més corrupte del règim, tampoc l’importarà gaire, podran continuar garantint els seus privilegis, decidiran sobre qualsevol tema i aquesta democràcia plena de mancances, seguirà funcionant i la famosa voluntat popular, no servirà per a res. Per desgràcia l’Estat espanyol i les seves institucions corruptes, seguiran sent intocables i perdurables.

I en quan als resultats dels partits, passarà com sempre, tothom haurà guanyat encara que hagin perdut, els discursos electorals romandran en paper mullat, i ara veurem quins pactes es produiran. El primer que em sap greu és que entri l’extrema dreta al Parlament, tindrà un espai institucional més, que li servirà només per a fer soroll, cridòria i rebre línies d’ajut públic per a seguir cridant a l’absurd, contra la immigració, contra les dones, contra els catalans i catalanes, fent apologia del terrorisme d’Estat, i anar fent crides a les seves institucions de votants com son l’exèrcit, la guàrdia civil i la judicatura. Per sort, no tindrà cap repercussió, ni incidència amb els pactes. L’altre clatellada se l’ha endut Ciudadanos, on la seva política anticatalana i buscant la confrontació permanent i un discurs que ha atemptat a la convivència, ha provocat una caiguda de vot, que ha anat a la dreta i extrema dreta (PP, PsoE-Psc i VOX).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa