MónTerrassa
Antoni Soriano (patronal Anem per Feina): “Hem de passar a l’acció”
  • CA
La patronal Anem per Feina a l'escenari
La patronal Anem per Feina a l’escenari | Javier González

!--akiadsense-->

La patronal Anem per Feina també ha estat present a la Diada de Terrassa i ha participat en l’acte central de la tarda al Parc dels Catalans. La lectura l’ha fet Antoni Soriano, membre de la Cambra del sector de Restauració de la Candidatura Eines de País.

“Anem per Feina és una patronal independentista sense complexos que com tots vosaltres, treballa per a la independència, i que volca el seu esforç per què ser empresari o autònom a Catalunya sigui un avantatge i no un inconvenient i sabem que només amb la independència disposarem de tots els recursos que generem i necessitem. Ara més que mai, immersos en la crisi de la COVID-19, que se suma al problema estructural que pateix l’estat al qual estem lligats, on amb prou feines i ajudes bàsiques que sovint arriben tard o no arriben, les empreses estan semiabandonades a la seva sort, per un estat deutor de l’Ibex 35. Ara és quan esdevé clau romandre al costat dels nostres empresaris i la seva gent.”

“Treballem al costat de les nostres empreses ajudant a dinamitzar-les i col·laborant amb elles. Incentivant l’operatiu dins del nostre propi territori mitjançant un web. Relacionem-nos els uns amb altres! Posem en contacte als nostres empresaris i els seus productes creant una xarxa comercial al servei del país, i orientant les nostres empreses cap a l’exportació i nous mercats. Volem que el nostre teixit empresarial no depengui econòmicament de l’estat espanyol. Volem que l’empresari també sigui independent, i és per això que treballem per fomentar el consum de proximitat i aconseguir la nostra sobirania fiscal. Ho fem entre empresaris i ciutadans, però també cada vegada que parlem amb un Ajuntament, Consell Comarcal o fins i tot amb la Generalitat. Ser català o sentir-se català és un orgull, vinguem d’on vinguem. Catalunya és una terra rica, global, moderna i oberta. I també hem de defensar-la des de les empreses”. Soriano ha reblat que son empresaris i empresàries de tota mena i diferents sectors, pero per sobre de tot “som catalans”.

Des d’Anem per feina es vol ajudar a canviar les coses. “No podem ser espectadors d’una situació que no ens agrada i hem de passar a l’acció donant solució a les mancances que tenen ara les patronals catalanes. Creiem en un creixement basat en empreses sostenibles: social, econòmica, i mediambientalment. On empresaris i treballadors uneixin esforços per poder crear entorns on col·laborem i compartim coneixements. Per assolir empreses més competitives, eficients i responsables amb l’entorn. Des de les empreses treballem per preparar-nos pel gran moment, aquest en què democràticament decidirem que només el poble català gestionarà els seus propis recursos. El moment de la independència. No defallirem!

Som-hi! Anem per feina!·

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa