MónTerrassa
ANC Terrassa omple 7 busos per anar a la manifestació de diumenge

Les territorials d’Òmnium Cultural i l’ANC han organitzat autobusos per desplaçar-se cap a Barcelona per a la manifestació que convoca per aquest diumenge l’Espai Democràcia i Convivència. I les entitats afirmen que ja hi ha 700 busos confirmats, una xifra que no donen encara per tancada. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, ANC-Terrassa per la Independència en té set de noliejats, i encara n’hi podria haver afegir dos més, a l’espera de les darreres inscripcions, encara obertes.

De fet, a Catalunya aquest dimecres les entitats van situar el nombre d’autocars en 527, i al cap de poques hores ja se n’hi havien afegit 173 més. La manifestació de diumenge arrencarà a plaça Espanya i avançarà per l’avinguda Paral·lel de Barcelona, coincidint amb els sis mesos de l’empresonament del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i l’expresident de l’ANC i diputat de JxCat, Jordi Sànchez. S’ha convocat sota el lema ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’.

El grup impulsor de l’Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix