MónTerrassa
Amenaces a l’alcaldessa de Sant Cugat: “T’atropellaré, que ho sàpigues”
  • CA

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, denuncia amenaces a través de les xarxes arran del tancament de la discoteca Drinkking. Ho ha denunciat i ha fet públics diversos advertiments i insults: “T’atropellaré, que ho sàpigues”, adverteix l’home, que afegeix que “serà tot un accident però et trepitjaré sis cops si fa falta, fins que no puguis ni parlar per governar”. La coacciona dient-li que coneix el seu domicili i l’avisa de fer mal al seu gos: “No et despistis ni un moment”. “Vull per públic que he denunciat una persona als Mossos d’Esquadra que m’ha amenaçat de mort com a reacció al tancament de la discoteca”.

Suports de molta gent a través de les xarxes socials

Mireia Ingla ha rebut tot tipus de suport, com els dels alcaldes de Terrassa i d’Ullastrell, Jordi Ballart i Jaume Puig. Ho han fet des dels seus comptes de Twitter. “Tot el suport Alcaldessa. Una abraçada ben forta!”, escriu Jaume Puig.

“En política no tot s’hi val, i fer la feina que hem de fer els alcaldes i alcaldesses, prendre decisions, encara que agradin més o menys, mai pot justificar insults, amenaces ni altres barbaritats com aquestes. No en podem deixar passar ni una. Tot el meu suport”, diu Jordi Ballart.

Una vegada identificada, aquesta persona va ser citada pels jutjats i s’ha efectuat un judici ràpid per amenaces. El jutge determinarà quines són les conseqüències.

Les paraules de l’alcaldessa Mireia Ingla

Mireia Ingla:”Hi ha qui defensa que aquests fets s’han d’assumir pel càrrec que ocupes, perquè ets una persona pública, i que cal deixar-ho córrer. No ho comparteixo i em resisteixo a normalitzar que algú em pugui insultar o amenaçar només pel fet que faig d’Alcaldessa. Molta gent s’adreça a mi amb educació i respecte, però també hi ha persones que a través de les xarxes socials m’insulten i, fins i tot, m’amenacen a mi i la meva família. Prenem decisions que poden no ser compartides i és normal que hi hagi gent que mostri el seu desacord adreçant-se a mi en persona, pels mitjans o a través de les xarxes. La meva obligació és escoltar tothom i explicar-me perquè s’entenguin les raons que hi ha en cada decisió.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa