MónTerrassa
L’advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, a Terrassa
  • CA
L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas | ACN

!--akiadsense-->

El dimecres 26 de setembre, a les 19.00h, al Centre Cultural Terrassa, rambla dÈgara 340, tindrà lloc la conferència “Presos i exiliats. Situació Jurídica”. A càrrec de destacats especialistes que porten la defensa d’alguns dels presos polítics, Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, jurista, advocat i economista, catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona i exdegà de ICAB.

Jordi Pina és l’advocat de Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez, i president i portaveu de la coordinadora de l’Advocacia de Catalunya. La presentació estarà a càrrec de Jaume Aulet, doctor en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta conferència s’engloba “dins les accions que l’ANC- Terrassa per la Independència promou per fer realitat la República; en la qual la justícia és uns dels seus valors centrals”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert Soler a setembre 25, 2018 | 07:47
    Albert Soler setembre 25, 2018 | 07:47
    Senyors de l´ANC: Una forma com una altra de venir a tocar allò que no sona. Armar maranya i mirar que tot vagi com va. Ganes de perdre el temps i fer-lo perdre als habitants de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa