MónTerrassa
Allau de missatges de suport a l’alcalde de Terrassa per la malaltia del seu fill
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha anunciat aquest diumenge al matí que reorganitzarà les funcions de l’alcaldia els propers mesos per poder acompanyar el seu fill gran en la lluita contra la leucèmia. Després de donar a conèixer la notícia, el batlle ha rebut nombroses mostres de suport a les xarxes socials. Una de les primeres ha estat la de la seva formació, Tot per Terrassa. “Estarem al vostre costat a cada pas”, han piulat. També del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que li ha desitjat “molts ànims i molta força, una abraçada gegantina”.

Carles Puigdemont li ha desitjat ànims “en aquesta etapa de lluita dolorosa per la vida i la salut del vostre fill. Tota l’esperança i desig que acabi bé”, ha piulat. Per la seva part, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, li ha mostrat “tot el suport, els ànims i la força per emprendre aquesta batalla”. També li han volgut desitjar “força” la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet; el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián; el president del PDeCAT, David Bonvehí; i els exconsellers Jordi Turull i Josep Rull.

Si han afegit els seus companys al consistori, com els regidors republicans Ona Martínez, Teresa Ciurana i Pep Forn o les regidores Montse Trullàs i Meritxell Lluís, de Junts per Terrassa, o el regidor de Ciutadans Javi González, entre d’altres. Regidors i partits ja no presents a l’Ajuntament, com Terrassa en Comú o Partit Popular també han mostrat el seu suport a l’alcalde. També altres representants locals de municipis com Sabadell, Sant Cugat Barcelona o Granollers. Neus Munté (Junts) des de Barcelona li ha enviat “tota l’energia, suport i afecte per a vosaltres, alcalde!”.

Des d’altres sectors, com el de la cultura, el batlle també ha rebut mostres de suport d’entitats i associacions, com els Minyons. Un dels primers ha estat el músic egarenc Miki Núñez, que l’ha encoratjat a tenir “molta força” o Cesk Freixas que li ha enviat “una forta abraçada i tots els ànims del món!”. Des de l’àmbit de l’esport, diversos clubs de la ciutat com el Terrassa FC, el CP San Cristóbal o el CN Terrassa també han enviat un missatge de força a l’alcalde.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa