MónTerrassa
Alfredo Vega (PSC Terrassa): La ciutat continua sent socialista
  • CA

El primer secretari del PSC a Terrassa, Alfredo Vega, ha manifestat que pel seu partit, guanyar les eleccions a la ciutat “és un element important perquè des del 2006 el PSC no guanyava les eleccions al Parlament de Catalunya a Terrassa i això vol dir que la ciutat continua sent socialista” i afegeix que aquesta victòria “ens dóna impuls per seguir treballant per Terrassa”

Vega ha volgut destacar especialment “una jornada molt segura, molt ben organitzada i les persones de la Creu Roja i les de les meses han fet una gran feina”, així com ha elogiat als ciutadans i ciutadanes de Terrassa. “S’ha de felicitar a la ciutadania per la seva participació i civisme”, ha dit.

El primer secretari del PSC a la ciutat, però, ha qualificat de “dada preocupant” la poca participació. “Em preocupa l’abstencionisme, ja que en els moments que estem vivint de pandèmia i altres problemes, eren unes eleccions molt importants”. Vega ha reiterat que “guanyar les eleccions a Terrassa ens fa molt contents i estem molt agraïts a la gent que ens han donat la seva confiança”, si bé ha explicat el seu enuig i preocupació “per la pujada de Vox”.

Finalment, respecte als bons resultats del PSC a tot Catalunya, Vega ha declarat que “realment, passar de 17 diputats a més de trenta vol dir que la feina s’ha fet raonablement bé i, l’efecte Illa ha funcionat i la gent hi ha confiat” i també ha comentat que “vol dir que la gent confia en un canvi en les coses de fer i de governar” tot i que avisa que “ja ho veurem, perquè l’aritmètica continua sent molt complicada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa