MónTerrassa
L’alcalde, 4 dies de baixa
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, estarà uns dies sense treballar. Se sabia i es comentava en els passadissos de l’edifici consistorial i ell mateix ho ha confirmat a través de les xarxes socials.

L’alcalde ho anuncia des de Twitter i des de Facebook

“Des d’aquesta tarda i fins divendres, estaré oficialment de baixa mèdica obligada degut a uns problemes de salut, que tot i no ser greus, no em permetran seguir amb la meva agenda aquests propers dies. Insisteixo que no és res greu però sí quelcom al que haig de posar solució per tal de poder continuar amb més força. He signat un decret d’alcaldia cedint fins divendres les meves funcions al primer tinent d’alcalde. Ens veiem pels carrers properament. Una abraçada.”

Desenes de missatges de suport a Jordi Ballart omplen les xarxes

El mur de Facebook de l’alcalde s’ha omplert de missatges de suport. Fins a 195 a un quart d’una d’aquest dimecres 19 d’octubre de 2022. Li diuen que es millori, que es cuidi, que descansi el màxim possible i li envien petons i abraçades i que passi aquests moments de la millor manera possible.

A Twitter ha passat si fa o no fa el mateix: !Cuida’t molt, Terrassa et necessita. Que tinguis una ràpida i complerta recuperació”; “Que et milloris i et recuperis aviat!”; “Espero que no sigui res greu. Millora’t ben aviat!, ànims”; “Com diem aquí a Alemanya: “Gute Besserung!”. De vegades cal fer una pausa per seguir endavant. Que et milloris aviat, Jordi. Una forta abraçada”; “Desitjo que no sigui res important i puguis tornar a la feina i al ritme de la vida el més aviat possible”; “Cuidat Jordi, tot i que Terrassa té alguns problemes sense tu en tindria molts més. Terrassa et necessita. Una abraçada, i desitjo que et posis bé.”. Són només alguns exemples, però hi ha desenes de missatges a les xarxes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa