MónTerrassa
Albert veu illa de vianants i pàrquing a la zona de l’estadi Olímpic
  • CA
La zona de l'Estadi Olímpic de Terrassa
La zona de l’Estadi Olímpic de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció Econòmica i projecció de ciutat considera que s’han de prendre decisions sobre un aparcament a la Zona Esportiva. Així ho ha manifestat en una entrevista per a Món Terrassa en què el polític afirma que “el pàrquing el veig clar. I veig tancat tot el recinte”.

El líder d’ERC considera que “hi ha una gran peça arquitectònica que s’ha de valorar, l’estadi Olímpic. És espectacular. I, a més a més, no fa efecte barrera. No hi ha cap estadi de futbol com aquest. Quan tu en veus un, normalment és una paret que et trenca totes les perspectives. El nostre no. I l’hem de fer lluir”.

Tanmateix, creu que el primer que s’ha de fer és rehabilitar-lo i aprofitar a infraestructura que ja es disposa. “El problema és que s’ha deteriorat i està tot buit. Hi ha un pàrquing dins l’estadi que no té cap sentit. Hem de preservar-ho. El que ens cal és un aparcament que tregui cotxes de la superfície. A la plaça de Can Roca. I el carrer dels Jocs Olímpics, tancat i per a vianants”.

Albert és conscient que “tenim una zona esportiva caòtica. Si t’ho coneixes, te’n surts. Si vens de fora no saps què has de fer” per això, afegeix, “el mundial d’hoquei pot ajudar. No tinc cap dubte del pàrquing, però no sé fins a quin punt disposarem de recursos per tirar-lo endavant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa