MónTerrassa
Albert: “AEG podria potenciar molt més la Terrassa Universitària”
  • CA
Isaac Albert, amb el llaç groc del despatx d'ERC
Isaac Albert | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Som ciutat Universitària. Evidentment! Ho som des de fa molts anys“, afirma el tinent d’alcalde Isaac Albert. “Ara bé, és cert que la ciutat no és del tot conscient del que vol dir això. I aquest és el primer objectiu de l’equip de govern, que la ciutat primer i després el conjunt de Catalunya valoritzi la Terrassa Universitària: parlem de més de 10.000 estudiants, més de 150 titulacions…”.

En aquest sentit creu que s’ha de posar en valor que siguem “la primera ciutat Universitària del país després de Barcelona i un referent en tecnologia, en audiovisual, amb teràpia ocupacional, amb fotònica…” i matisa, “estem parlant d’un territori, Terrassa, que acull aquests centres universitaris i ofereix serveis que van de la ciutat envers la universitat i de la universitat a la ciutat i que es retroalimenten mútuament”.

Isaac Albert considera que cal tenir present que és un campus urbà, i això vol dir “que abraça tota la ciutat. Això no exclou que tenim espais de referència evidents a transformar i potenciar”. Així creu que hi ha nous espais explorar, espais que podria ser, per exemple, “l’antiga fàbrica AEG, la qual ens podria potenciar encara més la Terrassa Universitària“. Tanmateix és consicent que no s’ha de córrer. “Pas a pas. És com si li digués que tindrem un nou grau d’odontologia a Terrassa amb clinica universitària inclosa al servei de la població. És un projecte interessant al qual donem suport? Per suposat, però l’objectiu és la ciutat universitària en el seu conjunt”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa