Riera de Les Arenes

Riera de Les Arenes | Marta Antich

Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, ha manifestat a Món Terrassa que les rieres són un projecte estratègic per la ciutat. “Els objectius, fer-les més segures, més permeables, humanitzar-les, eliminar la barrera arquitectònica que ara representen i incorporar-les a la trama urbana”.

El portaveu d’ERC recorda que la seva formació “ja portàvem en el Programa electoral la creació d’una regidoria de rieres. No només per la seva gestió complexa i la rèmora històrica de les riuades que les converteix en preocupació ciutadana del dia a dia pel seu manteniment i neteja, sinó per a la visió de ciutat”.

Per al líder republicà, “superar el trencament físic i psicològic de les rieres pot implicar transformar i unir la ciutat. Això si, hem de ser conscients de la magnitud d’aquest projectes. Si volem generar iniciatives, necessitem tenir interlocució, política i tècnica, de primer nivell i generar propostes i executar-les”.

Tanmateix Albert és conscient que el projecte de transformació de les dues rieres de la ciutat no es podrà fer de manera immediata. “Això no es farà d’avui per demà. El futur immediat passa per un bon manteniment i gestió metre definim la transformació futura“.

Nou comentari