MónTerrassa
Albert aposta per la formació per lluitar contra l’atur
  • CA

Terrassa té una taxa d’atur superior a la mitjana de la comarca i per sobre, també, de la del país. Per a Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Promoció Econòmica aquest és un dels principals maldecaps que el govern ha de fer front. “És una prioritat treballar per millorar l’ocupabilitat dels nostres ciutadans sense feina, amb atenció especial als joves i els aturats de llarga durada”.

El líder d’ERC a la ciutat afirma en aquest sentit “l’educació i la formació és un dels pilars fonamentals de l’equitat social, juntament amb la salut i els serveis socials. Cal encoratjar perquè tothom es formi tant com pugui. Com més formació més oportunitats. Treballarem per impulsar la formació continuada al llarg de la vida com la millor eina per a garantir un treball digne i de qualitat”.

Una de les mesures que l’Ajuntament posarà en marxa és millorar l’organització interna. “Treballarem des dels nostres serveis socials i d’ocupació per tal de millorar la nostra coordinació i potenciar la intervenció conjunta creant i implementant programes personalitzats de recerca de feina per a persones en risc d’exclusió i baix nivell de qualificació. Volem qualificar a persones que es troben en situació d’atur i en risc d’exclusió social i laboral per obrir un camí d’esperança que els porti al mercat laboral”. En resum, “sense formació no hi ha ocupació”, sentencia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa