MónTerrassa
Aguado (PSC) amenaça Duque (TotxTerrassa) amb una demanda
  • CA
Noel Duque, a la dreta de a imatge i de cara
Noel Duque, a la dreta de a imatge i de cara | J. M.O.

!--akiadsense-->

El ple municipal de Terrassa del mes de gener va estar més pujat de to de l’habitual, amb atacs creuats entre totes les forces, i especialment entre el regidor de TxT Noel Duque i els del PSC I Cs, Amadeu Aguado i David Aguinaga, quan es debatia una proposta conjunta de resolució de socialistes i Ciutadans per “garantir el benestar animal i el manteniment de les tradicions“, que va ser tombada. No tot es va acabar a l sala de plens, com ho demostra que l’enfrontament ha continuat a les xarxes socials. Aguado ha avisat Duque i amenaça amb una demanda.

“Avui he viscut el Ple més desagradable de la meva etapa política. Un tinent d’alcalde de Tot per Terrassa, Noel Duque, ha insinuat que érem col·laboracionistes del racisme. Personalment i d’inici penso emprendre accions legals després de veure i comentar a les xarxes com gent d’aquest partit (TxT) insisteixen en el tema. Mai em pensaria que la pràctica de la política local portaria a aquests extrems la honorabilitat de les persones. També hi ha hagut complicitat per part d ERC.

En defensa particular i del meu grup, no romandré passiu,” ha escrit al seu mur de Facebook. En un comentari, ha rebut el suport del seu company de formació Javier García: ·Amb aquesta gent no és possible el diàleg ni l’acord. Terrassa no es mereix aquests governants. Ànims Amadeu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa