MónTerrassa
Aguado (PSC) acusa l’alcalde Ballart de fer “política bruta i de baixesa”
  • CA

El regidor socialista Amadeu Aguado ha deixat anar tot un arsenal d’acusacions contra l’alcalde Jordi Ballart. El dirigent local ha repartit a tort i a dret: «Aquest tipus de política bruta, de baixesa, on s’afecta a terceres persones i empreses esperem que sigui un episodi que no es torni a produir a la nostra ciutat», i ha lamentat el paper «còmplice» d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha valorat avui l’arxiu de la investigació que la Fiscalia estava fent a Aguado per unes presumptes irregularitats en contractes públics durant la seva etapa com a regidor de Cultura de l’Ajuntament egarenc, un cas que es va destapar a les pàgines de Món Terrassa. El membre de l’agrupació local, acompanyat dels membres del seu Grup Municipal, ha comparegut per acusar Jordi Ballart de «males arts» i «d’estar al darrere per tapar altres casos oberts que afecten al seu Govern».


“Aquest arxiu per a mi no es motiu de cap alegria”

Amadeu Aguado ha manifestat que «aquest arxiu per a mi no es motiu de cap alegria, doncs és tornar a posar les coses al seu lloc després d’un intent fallit de les pitjors accions que es poden produir en política». Ha recordat que fa un any que aquest procés va començar, “quan l’alcalde va insinuar al Ple Municipal una mala gestió de l’exregidor de Cultura”. «Al mateix temps», ha explicat, «ens trobem un correu enviat pel Coordinador General de l’Ajuntament en el que de forma confidencial ens informa a tots els regidors que Ballart ha signat un decret per ordenar una investigació sobre el cas després de rebre una carta d’un mag on es denunciaven suposades irregularitats».


Els socialistes apunten que, en paral·lel, algú va denunciar els mateixos fets a l’Oficina Antifrau de Catalunya, però aquesta ho va arxivar als pocs dies. «Curiosament, en aquest moment es filtra als mitjans de comunicació el Decret confidencial de l’Alcalde que traslladava a Fiscalia els fets denunciats», ha afirmat Amadeu Aguado, qui ha lamentat que «cap mitjà de comunicació local es va adreçar a ell per contrastar la noticia».


Els socialistes consideren que darrera de la filtració i de les acusacions cap al regidor del PSC està Ballart, amb l’objectiu de tapar altres casos que afecten al seu equip. “Aquest afer es va produir dies després que el Ple Municipal aprovés iniciar un procediment sancionador a la regidora de Tot per Terrassa, Rosa Boladeras, per incompliment del Codi Ètic”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a abril 20, 2022 | 07:38
    Català abril 20, 2022 | 07:38
    Ho deu haver aprés de vosaltres, sociates.
  2. Icona del comentari de: Mercè Bonilla a abril 21, 2022 | 23:11
    Mercè Bonilla abril 21, 2022 | 23:11
    “Política bruta i de baixesa”? Més que la que vas fer tu mateix, Aguado, contra la Regidora de Cultura Rosa Boladeras per tal que hagués d'acabar suspenent el fantàstic festival poètic Elixir el seu primer any de mandat? Vergonya! Estic farta dels partits "de tota la vida". Tan de bo tots els que hi haguessin no tinguessin ni mitja dotzena d'anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa