MónTerrassa
Els 14 primers noms de la candidatura de Terrassa en Comú
  • CA
Els 14 primers noms de la candidatura de Terrassa en Comú
Els 14 primers noms de la candidatura de Terrassa en Comú | cedida

!--akiadsense-->

Terrassa en Comú ha presentat els 14 primers noms de la seva candidatura a l’alcaldia de Terrassa.

Equip

1. Xavier Matilla Ayala

2. Agnès Petit Estrenjer

3. Xavier Martínez Ramírez

4. Anna Rius Ulldemolins

5. Òscar Monterde Mateo

6. Gloria Perona Carrasco

7. Pep Martí Cardús

8. Nerea Beltran Ortega

9. Xavier Lleonart Martínez

10. Pamela Navarrete de Agustín

11. Dani Charles Quintanilla

12. Soledad Cabello Olivares

13. Toni Hernández Fernández

14. Antònia Sáez Ullés

Les paraules del cap de llista

“Us presento el meu equip per concórrer a les Municipals de 2019 i optar a l’alcaldia de Terrassa com cap de llista. Complint d’aquesta manera amb l’encàrrec que el passat mes d’octubre la Coordinadora de Terrassa en Comú em va fer per encapçalar i confeccionar un equip per concórrer a les eleccions primàries de Tec, repte que vaig agrair i entomar amb moltíssima il·lusió. Com vaig dir en aquell moment, interpreto la confiança que se’m va depositar com un reconeixement a la feina col·lectiva que tant el grup municipal com el conjunt de l’organització de TeC ha realitzat durant aquests 4 anys. Terrassa en Comú va néixer al 2015 per donar resposta a una enorme demanda ciutadana de canvi de cicle polític, que cada dia que passa és més gran a la ciutat. Un projecte amb ADN ciutadanista i amb vocació de majories. Així ho van demostrar els resultats electorals en els que va obtenir 16.000 vots i 6 regidors. Durant aquests 4 anys de mandat TeC ha treballat per iniciar un procés de canvi a l’Ajuntament i a la ciutat, fent aportacions importants en matèria de transparència, feminisme, municipalització de l’aigua, drets socials i equilibri entre barris entre d’altres. Altrament aquests quatre anys ens han permès créixer, adquirir experiència en la gestió municipal i un millor coneixement de la complexitat de la ciutat de Terrassa.

Gràcies a aquest esforç i treball col·lectiu, dins i fóra de la institució, Terrassa en Comú s’ha consolidat com un espai polític municipalista de referència, a Terrassa i a molts altres municipis.

Amb el treball i bagatge acumulat és el moment de fer un pas més enllà. Estic convençut que després de 4 anys a l’Ajuntament, Terrassa en Comú ha demostrat que està en disposició de guanyar les eleccions i liderar un nou projecte polític per a Terrassa. Un nou projecte progressista i valent, que trenqui amb l’acomodament i grisor que han generat 40 anys de govern del mateix color, que doni resposta a les necessitats de la gent i tingui la capacitat de dibuixar nous horitzons i recuperar la il·lusió. Amb aquest objectiu presento el meu equip. Un equip de persones que estimem Terrassa. Un equip de persones que no provenim del món dels partits polítics i que estem disposats a treballar per què Terrassa surti de la situació d’estancament en la que es troba i aconseguim dibuixar un nou horitzó de futur, que torni a il·lusionar i permeti millorar les condicions de vida de tots els terrassencs i terrassenques. Un equip que aporta coneixement i representació diversa del que és avui dia Terrassa. Un equip que aprofita el coneixement adquirit aquests darrers anys dins de l’Ajuntament. Un equip amb persones amb diverses trajectòries i perfils professionals, amb capacitat, criteri i solvència per governar. Un equip per fer de Terrassa una ciutat equilibrada i feminista, que situï les persones en el centre de les seves polítiques públiques.”

Un per un dels cinc primers de la candidatura. Ells i elles es presenten

1. Xavier Matilla Ayala

Nascut a Terrassa l’any 1975. Arquitecte-urbanista, parella i pare de dos nens. Professor d’urbanisme a ETSAV-UPC així com a diferents màsters universitaris, postgraus i seminaris internacionals. Des de l’any 2000 ha desenvolupat la seva activitat professional com a redactor de projectes d’ordenació urbana i territorial, planejament estratègic i espai públic, obtenint diversos premis i reconeixements. És autor de diversos articles i publicacions sobre urbanisme i ordenació del territori. Ha estat redactor de l’Anuari Territorial de Catalunya de la SCOT i secretari de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya des de 2010 fins al 2016. A les eleccions municipals de 2015 encapçalà la candidatura de Terrassa en Comú. Actualment és portaveu del Grup Municipal de TeC.

2. Agnès Petit Estrenjer

Vaig néixer el 1972 i he viscut sempre a Terrassa i soc, sobretot, ciutadana. He treballat a l’administració local durant 22 anys en els àmbits de joventut, lleure infantil, pla de barris, participació ciutadana i districtes. Vaig estudiar Educació Social a la UAB. He estat en associacions d’àmbits diversos; culturals, juvenils, de lleure educatiu, d’ajuda poble saharaui. Vaig sentir-me atreta pel projecte de Terrassa en Comú, perquè representa com cap altre, un anhel de la ciutadania que es va produir durant els forts anys de la crisi, el de canviar la realitat, després de tants anys d’inèrcies i desídies que ens havien situat allà on no era just estar.

3. Xavier Martínez Ramírez

Sóc Diplomat en Treball Social i Màster en Gerontologia social. He estat implicat als moviments socials i culturals de la nostra ciutat des dels anys 90s, participant i posant en marxa diverses iniciatives com: l’Ateneu Candela, l’Oficina de Drets Socials de Terrassa, l’Associació Sin Papeles de Terrassa, Plataforma de Afectados por la Hipoteca. Actualment treballo al CST coordinant el Servei de Valoració de la Dependència i de la Discapacitat.

4. Anna Rius Ulldemolins

Activista pels drets humans, feminista, mare, cooperant, municipalista, lluitant per posar les institucions al servei de la gent i les cures al centre de la vida. Doctora en biomedicina, especialitzada en desigualtats i salut pública. He estat 4 anys regidora de Terrassa en Comú i m’agradaria tornar- ho a ser per contribuir al canvi que la ciutat necessita. I per seguir posant els feminismes i la vida al centre de les polítiques.

5. Òscar Monterde Mateo

Doctor en Història Contemporània. Professor Associat a la Universitat de Barcelona. Ha participat activament al teixit associatiu de Terrassa en l’àmbit de la història, l’educació en el lleure, la cultura, la solidaritat i la cooperació i en diversos moviments socials. Regidor de Terrassa en Comú des de maig de 2016.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa