MónTerrassa
El Terrassa no pot deixar passar l’oportunitat de jugar la Copa del Rei
  • CA

Després d’un partit bastant gris el passat diumenge del Terrassa davant el Prat crec que ja podem començar a descartar l’opció de disputar el Play-Off d’ascens. La victòria del Manresa al camp de l’Espanyol B obligava el Terrassa a guanyar i la veritat és que l’equip no va estar a l’altura d’un partit d’aquestes característiques, però aquest és un altre tema. Quan falten dues jornades el Terrassa necessita una derrota del Manresa i un empat (com a mínim) per poder entrar en places de promoció i això ara mateix és molt poc probable que pugui passar.

Tot i el cop força dur de quedar-se a les portes de disputar la promoció, encara està en joc algunes coses interessants com és la possibilitat de disputar la pròxima temporada la Copa del Rei. Per poder disputar aquesta competició s’ha de quedar entre els cinc primers classificats i com que ja està confirmat la presència d’Espanyol B i València Mestalla entre aquest grup de cinc, això fa que què aquest any tant el sisè com el setè classificat puguin jugar aquesta competició a causa que tant el filial de l’Espanyol com el del València no ho poden fer.

Jugar la Copa del Rei et permet tenir la possibilitat de jugar davant un equip de Primera o Segona Divisió i això sempre fa molta il·lusió als aficionats que podrien gaudir d’un partit de primera categoria. Ja no només és un motiu d’alegria per l’afició sinó que pel club també significa una font d’ingressos molt important gràcies a tota la possible recaptació d’aquest partit.

Queden dos partits davant dos rivals què ja no es juguen pràcticament res, l’Espanyol B ja està classificat pel Play-Off i només li queda saber en quina posició ho farà i el Teruel ja s’ha proclamat campió. No guanyar cap d’aquests dos partits seria un fracàs molt gran i acabaries la temporada amb una sensació molt agredolça.
Per descomptat, mentre hi hagi una petita possibilitat que es doni una carambola que ens permeti jugar el Play-Off s’ha de continuar creient, però crec que hi ha coses en joc que també poder fer la mateixa il·lusió com és jugar la Copa.

Queden dues jornades i estic segur que el compromís de l’equip serà total i buscaran guanyar els dos partits, de la mateixa forma que ho han donat tot durant tota la temporada. Qui estic segur que tampoc fallarà serà l’afició, que ja va donar un suport molt gran el passat diumenge amb un desplaçament massiu i tornarà a estar a l’altura en el que resta de lliga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa