MónTerrassa
Al Terrassa FC li falta profunditat a la banqueta
  • CA

El dia 31 de gener es tanca el mercat d’hivern i com cada any s’espera uns últims dies frenètics a la categoria amb altes i baixes a diferents equips. Qui sembla que no es mourà massa és el Terrassa FC, tot i tenir una mancança d’efectius a la plantilla força evident.

El Terrassa té un problema i és que tant per lesions com per jugadors que no compten per l’entrenador, el seu nombre d’efectius s’ha vist força reduït i inclús en aquests últims dies s’han produït un parell de baixes com són les dels jugadors Konstantinos Lampsias i Adrià González.

Ara mateix, si analitzem la plantilla podem veure que hi ha un onze titular habitual i a la banqueta tan sols acostumen a participar en la segona meitat jugadors com Sergi Serrano/Jordi Cano, Carlos Martínez o Meshak Babanzila que solen ser els únics tres canvis que acostuma a fer Jordi López.

És evident que l’entrenador no compta amb molts més jugadors a part dels mencionats anteriorment i tenir només tres canvis disponibles és una xifra molt curta tenint present que queda tota la segona volta i un possible “play-off”. Spartalis, que va començar la temporada amb minuts, ha acabat desapareixent totalment i no participa en cap partit, Óscar Vacas ha jugat només dos partits i Diego Garzón, Vivi i Fran González estan lesionats, tot i que els dos primers la previsió és que puguin tornar en un tram entre dues i tres setmanes.

Reforçar-se ja és una qüestió de necessitat, fan falta recursos a la banqueta per donar descans als titulars. Per cert, alguns jugadors han jugat cada minut i això no és sostenible, ho podem pagar car al final de temporada.

És cert que només hi ha disponible dues fitxes sub-23 i això limita molt el tipus de jugador que pots portar, però si la resta d’equips han aconseguit reforçar-se i millorar les seves plantilles, el Terrassa ha de trobar també la manera de poder portar gent que pugui aportar en aquesta segona volta.

Personalment, intentaria alliberar alguna fitxa sènior per portar algun jugador de nivell per millorar l’equip. No és agradable haver d’intentar rescindir el contracte d’un jugador, però en el futbol a vegades s’han de prendre decisions difícils en l’àmbit humà.

A més a més, un altre problema amb què s’ha trobat el nostre entrenador és que al tenir pocs efectius, es veu obligat a vegades a posar jugadors fora de la seva posició natural i això provoca que aquest no et pugui rendir al 100%, com és el cas d’Aythami com a extrem o David Jiménez com a lateral dret.

Si es vol aspirar realment a poder disputar el “play-off” d’ascens a final de temporada, el club ha d’invertir diners a millorar l’equip, tots som conscients de la situació econòmica complicada per la qual es passa, però s’ha de fer un esforç per donar-li a Jordi López més jugadors amb qui pugui comptar en cada partit. Queda molta lliga i el camí no serà gens fàcil cap als objectius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa