MónTerrassa
El mercat d’hivern, un escenari complicat pel Terrassa FC
  • CA

Ja falten pocs dies per l’obertura del mercat d’hivern i el Terrassa té l’oportunitat de reforçar algunes posiciones de la seva plantilla en cas que cregui necessari fer algun moviment. Des del club el missatge és força clar, el cos tècnic i directiva estan contents amb la plantilla actual i només es reforçaran si es produeix alguna baixa. Tot i les lesiones importants com la de Vivancos o Diego Garzón, el club no té previst moure fitxa a no ser que el mercat ofereixi
una molt bona oportunitat.

Aquest període de fitxatges és més rellevant del que pot semblar, és el moment en què molts equips aprofiten per acabar de fer un pas endavant definitiu cap als seus objectius mitjançant un últim esforç econòmic per potenciar les seves plantilles.

En el cas del Terrassa, si fem un petit repàs històric veurem que poques vegades han arribat jugadors que després fossin valuosos per l’equip, en els últims anys tots els jugadors arribats al mercat d’hivern han tingut papers residuals com per exemple Sanku, Mamau, Iván Agudo o Agus de Giovanni.

Tot i els mals precedents històrics, crec que si el Terrassa vol acabar de donar un últim pas endavant, necessita potser potenciar la seva plantilla amb un parell de jugadors de més nivell o intentar cobrir algunes posiciones més coixes a causa de les lesions. Però, una cosa és el desig personal i l’altre la realitat, que a priori sembla força complicada en aquest sentit.

Ara per ara, el Terrassa no té cap fitxa lliure i per poder reforçar-se necessita primer alliberar un espai a la seva plantilla. De moment l’únic jugador que ha demanat al club valorar una possible sortida ha estat Óscar Vacas, que només ha disputat 7 minuts de lliga. La seva sortida és força lògica tenint en compte el poc protagonisme. Pel fet de ser un jugador sub 23 significa que el jugador que arribes per ocupar el seu lloc hauria de ser també sub 23, cosa que
d’entrada ja et limita bastant i és complicat a aquestes alçades trobar un jugador tan jove amb la capacitat de poder sumar.

L’escenari doncs es força complicat, el Terrassa sembla que no tindrà l’oportunitat de reforçar-se amb cap jugador i si ho fa, serà amb algun jugador jove que mai saps el rendiment real que et pot donar.

Al final els reforços hauran de ser que els jugadors que tens lesionats tinguin una bona recuperació i arribin al tram final de lliga preparats físicament per poder ajudar a l’equip.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa