MónTerrassa
L’illa de vianants de Terrassa

Després de molts mesos de demora, ara sembla que es posarà en marxa definitivament l’illa de vianants en alguns carrers més del Centre de Terrassa. Els agents de la Policia Municipal ja podran sancionar els incompliments de la ciutadania.

Això és bo o dolent? Jo no em pronunciaré, però és evident que s’ha de fer. Per coherència. El o els que s’han inventat aquest tema de l’illa de vianants, sempre polèmic, han treballat de valent per acabar amb unes conclusions que posen les bases de com volem organitzar el centre de la ciutat de Terrassa.

I ara, és el moment d’aplicar el resultat de les decisions adoptades

I ara, és el moment d’aplicar el resultat de les decisions adoptades. Si no se sanciona, entendrem que s’ha estat fent volar coloms. Si se sanciona, molts pensaran que és un abús de poder.

El cert és que la tendència que tenen les grans ciutats com Terrassa, és aquesta. La de facilitar i fer més còmode l’accés als vianants a les zones cèntriques de les grans ciutats i, a la vegada, fer estalvi energètic i depurar l’ambient de residus tòxics. S’ha de dir que, fins aquí , tot bé.

Però jo, personalment, demano que se sigui estricte en el compliment dels deures i de les obligacions. Torno a demanar que se sancioni, sense cap mena d’escrúpol, els incompliments. I a qui no li agradi, que protesti formalment davant de qui calgui.

El que no entendré és que l’Ajuntament de Terrassa es faci enrere o posi aigua al vi

El que no entendré és que l’Ajuntament de Terrassa es faci enrere o posi aigua al vi. És una decisió presa i s’ha d’assumir amb totes les conseqüències. No es pot afluixar.

Però perquè tot això s’acompleixi, cal reforçar la presència d’agents de la Policia Municipal de Terrassa al carrer. Evitarem incompliments, donarem més sensació de protecció i, en definitiva, anirem millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa