MónTerrassa
Josep Portero (PSC): “Ballart El Prometedor”
  • CA

“El passat diumenge es va celebrar la presentació dels equips de futbol de l’UFB Jàbac i Terrassa. Un gran acte que va acollir 600 nens i nenes, futbolistes del Jàbac, i les seves famílies. Un esdeveniment multitudinari al que va assistir l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. En aquest acte Ballart no va desaprofitar la oportunitat i va fer el que millor sap fer: prometre.

Davant els centenars de persones presents a l’acte, l’alcalde de Terrassa va prometre, de nou, que treballaria per millorar les instal·lacions del club. Unes reivindicacions que fa anys que els usuaris i les famílies reclamen atès, sobretot, el mal estat de la gespa dels camps de futbol, fet que succeeix a gairebé tots els camps de futbol municipals de la ciutat. Una promesa que ja va fer Tot per Terrassa durant la campanya electoral de les darreres eleccions municipals.

El que no va dir Ballart és que l’Ajuntament no contempla per aquest mandat la substitució de la gespa artificial dels camps de futbol municipal, tal com va afirmar per escrit el regidor d’esports fa uns mesos, el març d’aquest any. El que tampoc va dir Jordi Ballart a les famílies és que a l’abril, el seu partit, juntament amb ERC, va votar en contra d’una proposta del PSC per elaborar un pla de substitució-renovació de la gespa artificial dels camps municipals de futbol de Terrassa. 

En definitiva, el que no va explicar l’alcalde a les famílies és que, tot i prometre que faria efectiva una reivindicació popular, la realitat és que no ho farà. Aquest article pretén censurar una forma de fer política, la del senyor Ballart, basada en el populisme i en l’engany permanent. Dir a la gent el que volen escoltar per aconseguir els seus vots hauria de ser incompatible amb l’exercici de l’activitat política. Actituds com aquesta generen frustració entre la ciutadania i desafecció de la població vers les institucions. 

La gespa dels camps de futbol no és l’única mentida de Ballart. La municipalització d’alguns serveis (autobusos, menjadors escolars, etc.), l’execució d’algunes obres públiques (ampliació equipaments cívics a Can Parellada i Can Palet, pont del carrer Itàlia, pàrquing a Zona Esportiva, biblioteca Districte 7, etc.) o el canvi de gestió del CAAD són algunes altres promeses incomplides de l’alcalde.

Jordi Ballart es caracteritza per prometre molt i no complir. Sempre té una excusa: les altres administracions, la resta de partits, els tècnics municipals, o fins i tot el seu propi soci de govern, tal com ha manifestat en alguna ocasió (en privat, això sí). Un soci, ERC, que enlloc de fer de contrapès i exigir a l’alcalde més rigorositat en la gestió, es doblega als seus interessos i acaba fent el trist paper de comparsa d’un alcalde populista. 

Queda poc més de mig any per a les properes eleccions municipals, i aviat els partits polítics començaran a fer propostes electorals. Comença a ser el moment que la ciutadania tingui memòria i recordi que fa 4 anys ja els van prometre quelcom que no han fet. A tots ens poden enganyar una vegada, però la ciutadania haurà d’examinar amb escepticisme les promeses de Ballart “El Prometedor”.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa