MónTerrassa
Hem de confiar i respectar les decisions de Jordi Cuesta
  • CA

Aquest passat dimarts el president del Terrassa, Jordi Cuesta, va fer oficial que deixava de ser el màxim accionista del club, i Konstantinos Tsakiris passava a ocupar el primer lloc, al adquirir el 44,94% de les accions del club.

Dit això, puc entendre la preocupació de bona part de l’afició. Fins ara, Jordi Cuesta ha estat una persona entregada al 100% al Terrassa, va arribar en un dels pitjors moments que ha viscut l’entitat i ens va reviure quan ja estàvem morts com a club. No ho va tenir fàcil, el club era un autèntic desastre a la seva arribada i amb molt esforç personal i econòmic, va saber trobar la forma de rentar la imatge i sanejar una entitat plena de problemes.

Crec que a vegades no som conscients de tot l’esforç econòmic que ha realitzat per al Terrassa, diners que, per cert, van sortir de la seva butxaca. I s’ha de ser realment valent per fer una acció com aquesta, la seva il·lusió era portar al Terrassa al més amunt possible i és innegable que ho ha intentat any rere any.

Que Jordi Cuesta estigui esgotat és comprensible, i com molt bé diu ell, no és un esgotament mental, és un esgotament econòmic. Ell sol no pot fer-se càrrec de tota la inversió que comporta un club com el Terrassa, necessita l’ajuda d’altres persones que vulguin fer créixer el Terrassa, i es evident que si aquestes persones, per desgràcia, no hi són a la nostra ciutat, hagin de venir de fora.

Konstantinos Tsakiris és una persona totalment desconeguda per la majoria d’aficionats, es normal que existeixi una preocupació per com pot afectar al club l’arribada de Konstantinos, però considero que una persona com Jordi Cuesta, que estima al Terrassa amb tota la seva ànima, mai deixaria el club en mans de la persona equivocada.

Jo també tinc les meves inquietuds evidentment, però el poder econòmic i la capacitat d’inversió de Konstantinos no la té cap altra persona, almenys cap altre amb l’interès d’invertir en un club com el Terrassa. Després ja veurem si les decisions que pren són les adequades, però ell té un interès en comú amb tots nosaltres: fer créixer el Terrassa.

Vull puntualitzar que tot i el canvi de màxim accionista, Jordi Cuesta de moment continuarà sent el president del Terrassa i la majoria de decisions esportives o a nivell de club, encara seran seves i d’altres membres del consell d’administració. De fet, el president com ha reconegut recentment, encarà té ganes de continuar liderant el projecte i això també és una molt bona notícia.

Confiem que les decisions que s’estan prenent són bones per al futur del Terrassa i abans de posar el crit al cel, hem de deixar temps a tot el consell d’administració per poder treballar i encarar aquesta nova etapa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa