MónTerrassa
Álex Fernández sempre en el meu equip

A vegades no som conscients de la importància de tenir un jugador al teu equip que estimi l’escut que llueix, que representi els valors del teu club i que sigui tan fidel a uns colors.

Els aficionats del Terrassa tenim la sort des de fa molts anys de poder gaudir d’un jugador amb
un gran talent com és el de l’Àlex Fernández, un jugador amb una gran importància tant en el
terreny de joc com en el vestuari, un líder.

El passat diumenge va fer lluir un cop més els seus galons, va marcar el gol de la victòria mitjançant un penal en un moment crucial del partit. Un penal que, per cert, no va ser el primer que va xutar en el partit, sinó que minuts enrere ja va tindre l’oportunitat d’avançar al seu equip, però en aquella ocasió el porter visitant va aturar la pena màxima.

Qualsevol jugador al fallar un penal s’arrugaria i segurament si tingués l’oportunitat de poder xutar un altre penal més endavant, potser cediria a un company el llançament. Però l’Àlex va decidir agafar un altre cop la responsabilitat d’avançar el seu equip en el marcador, i aquest segon cop no va fallar.

Això és una demostració, un cop més, de la seva implicació amb aquest equip. No és casualitat que el Terrassa torni a jugar millor des que Álex Fernández va recuperar el seu lloc en el mig del camp. Quan l’equip travessava un dels seus pitjors moments, ell va fer un pas endavant. Es un jugador que estima de veritat aquest equip, aquests colors i aquesta ciutat. La sevail·lusió és portar aquest equip el més amunt possible i el seu compromís és total.

Després de no tenir el protagonisme desitjat la temporada passada, tenia ofertes per poder anar a jugar a altres llocs, però va decidir quedar-se i guanyar-se un lloc en aquest equip, i per sort per a nosaltres, quina gran decisió va prendre.

A l’estiu el director esportiu del Terrassa, Miquel Ezequiel, va dir que Àlex Fernández estaria al Terrassa fins que el jugador volgués, que és un jugador que sempre té lloc en aquest equip.

Personalment, no podria estar més d’acord amb aquestes paraules, un jugador que respira tant sentiment terrassenc i que es deixa la pell cada partit per aquesta samarreta, jo també el vull sempre en el meu equip.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa