MónCastellbisbal
Quin és el lloc preferit de Maria Isabel Méndez (ERC) i què li porta sort

Alcaldables a les eleccions municipals de Castellbisbal revelen el seu paratge preferit del poble i si tenen algun objecte que els porta sort, un talismà que les acompanyi en moments importants, com el que s’apropa diumenge vinent 28 de maig.

La màgia del camí de Can Galí

El camí de can Galí és un dels indrets preferits de moltes i molts potarroges i potarrojos, entre elles Maria Isabel Méndez – Acord Municipal (AM)-ERC. Un camí envoltat de bosc on és habitual creuar-se amb veïns i veïnes caminant, fent esport, passejant els seus animals de companyia i, en definitiva, gaudint de la calma que aquest espai natural els regala. La candidata d’Acord Municipal (AM) assegura que allà pot “connectar amb la natura i el poble alhora” i per això el considera un lloc molt especial; “des del camí de Can Galí puc observar l’skyline del poble i, si faig mitja volta, també puc contemplar les urbanitzacions de Can Costa i Can Campanyà”.

Maria Isabel Méndez al camí de Can Galí / Marta Zorita

Un indret ple de possibilitats

Al camí de can Galí, a més de trobar un espai de connexió amb la natura i un mirador amb unes meravelloses vistes del poble i d’algunes de les seves urbanitzacions, Maria Isabel Méndez aprofita per exercitar-se i per fer fotografies “m’encanta passejar damunt la terra vermella, aquesta terra que tant ens representa als castellbisbalencs i castellbisbalenques, i apreciar els canvis de colors segons l’estació de l’any, quan aprofito per fotografiar el paisatge i capturar els seus detalls”.

Maria Isabel Méndez al camí de Can Galí / Marta Zorita

Sense supersticions ni amulets

Méndez no té cap amulet, afirma que “no em considero una persona supersticiosa” i, per això, no compta amb cap objecte que senti que li dona sort. L’alcaldable assegura que és una persona “molt treballadora” i que, per tant, “sempre m’aferro als fruits del treball constant i de la feina ben feta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa