MónCastellbisbal
ERCastellbisbal: “Som positius, hem tingut molt bona rebuda”

Robert Quirantes, membre de l’equip d’ERCastellbisbal, afirma que “hem tingut molt bona rebuda durant la campanya i som positius”.

A dos dies de les eleccions municipals del 28M, els partits que es presenten a l’Ajuntament de Castellbisbal fan balanç de la campanya electoral.

Des d’ERCastellbisbal “s’ha fet un treball continu des d’abans de campanya” i han posat èmfasi en “centrar-nos com equip en les persones, perquè en precampanya i fora de campanya s’ha escoltat a entitats i veïns per copsar com està el municipi, què necessita” i en base a aquesta feina “hem substanciat el Pla d’Actuació Municipal”.  

Proximitat amb els pota-rojos i les pota-roges

Pel que fa al porta a porta, ha estat el primer any que el partit l’ha fet i “ha estat molt positiu. Hem fet porta a porta a zones estratègiques del municipi, abastant gairebé 1.500 domicilis i ens ha servit per estar més a prop dels pota-rojos i les pota-roges”. A més d’aquesta acció, ERCastellbisbal ha apostat per “parades informatives i diferents actes per escoltar les inquietuds de la gent, les seves necessitats”. Un d’aquests actes, destaca, va ser “la taula rodona sobre polítiques LGTBI+ que es va fer el 21 d’abril”, que “juntament amb la presentació del Pla d’Actuació Municipal i de la llista va marcar l’inici de la campanya Sentim Castellbisbal, sentim el canvi”.

Sensacions positives abans de les eleccions per ERC, que han sentit “una proximitat molt gran amb els bisbalencs i bisbalenques” i que, tal com assegura Quirantes “ens presentem a eleccions amb l’objectiu de guanyar i materialitzar el nostre Pla d’Actuació Municipal. Esperem que vagi tot molt bé i puguem millorar resultats”.

Més notícies d’ERCastellbisbal:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa