MónCastellbisbal
Doutón (Cs): “No volem vendre fum, com fan altres candidatures”

José Antonio Doutón, cap de llista de Ciutadans Castellbisbal, assegura que “no volem defraudar ningú, els volem mostrar la realitat, no volem vendre fum com hem vist que fan altres candidatures, que sembla un ‘aviam qui dóna més’ ”. 

A dos dies de les eleccions municipals del 28M, els partits que es presenten a l’Ajuntament de Castellbisbal fan balanç de la campanya electoral.

Doutón afirma que “la política municipal és proximitat amb els veïns, sense falses promeses”. Per això, han basat la seva campanya electoral “en carpes informatives i en parlar amb les persones, amb els veïns”, dels quals diu que “ja són grandets i han de refiar el seu vot a qui els parli des de la veritat”, el cap de llista de Ciutadans explica que “han volgut posar les pancartes justes” i, tot així, “algunes ens les han robat, fet que no havia succeït a les eleccions anteriors. Vaig demanar per Facebook que no fessin això, ja que no és gens democràtic, però no em van fer cap cas”.

Mostres de reconeixement inesperades

Pel que fa al balanç general de la campanya, “és positiu, però des de la prudència no ens atrevim a fer pronòstics”. Els resultats de les eleccions “queden a mans dels nostres veïns, com és natural, que decidiran si ens donen la confiança”.

Doutón ha agraït a través de les seves xarxes socials “les mostres de recolzament i reconeixement que ha rebut per part de tants veïns, persones d’ideologies diferents que ni imaginava que m’apreciaven, però que m’han fet saber que soc mereixedor del seu vot”.

Més notícies de Ciutadans Castellbisbal:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa