MónCastellbisbal
Som aquests, i oferim això:

Castellbisbal interessa. Interessa als castellbisbalencs, evidentment, però també és un municipi amb actius com per tenir prou coses que projectar de cara enfora. I aquest és l’objectiu que ens proposem des d’ara i des d’aquí. A nivell general, el Grup Món és un dels principals actors de la comunicació a Catalunya, amb 2’2 milions de lectors al llarg del passat mes de març, bona part dels quals es deuen a les capçaleres territorials, d’entre elles Món Terrassa. De fet, des de la redacció de Terrassa és des d’on hem anat recollint l’actualitat castellbisbalenca els últims anys.

Però ara fem una passa endavant i us oferim Món Castellbisbal, un diari amb personalitat pròpia que estarà orientat a la informació local però que també aportarà una dimensió nacional a les informacions que necessitin un espai més enllà de Castellbisbal. A partir d’ara serà més fàcil que qualsevol iniciativa castellbisbalenca obtingui el ressò que mereix, tant a la comarca, a través de Món Terrassa, com a l’edició general d’El Món o a les capçaleres temàtiques que caracteritzen aquest projecte periodístic.

Com a grup, venim de lluny. Però som conscients que a partir d’ara ens hem de guanyar l’atenció i la credibilitat dels bisbalencs. En aquest sentit, volem reconèixer la trajectòria de 772.cat, un diari que ha estat la referència informativa de Castellbisbal fins fa uns mesos i que deixa el llistó molt alt. Intentarem arribar-hi.

Per la resta, ja ens coneixeu. Som un grup de professionals del país, independents políticament i apassionats pel periodisme i, ara, també per Castellbisbal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa