MónCastellbisbal
Júlia Bartel, al top 25 de les futbolistes joves del món amb més talent

Júlia Bartel ha estat escollida en el top25 de les futbolistes joves de tot el món amb més talent i projecció. La jugadora del FC Barcelona ha estat seleccionada als Premis NXGN 2023, promoguts pel mitjà de comunicació especialitzat GOAL. Altres anys, estrelles com Lena Oberdorf o Melchie Bumornay havien estat les premiades.

Però aquest any s’ha fet un canvi, ja que enlloc de donar una guanyadora i un rànquing de puntuació, s’ha optat per seleccionar un grup d’elit que consideren que “és el millor de la classe” i que serà conegut com el primer “NXGN Nine”. I entre aquest conjunt selecte i privilegiat s’hi troba la veïna de Castellbisbal.

Bartel, dura competència al mig del camp del Barça

GOAL ha tingut en compte que Bartel ha estat la cinquena jugadora més jove a debutar amb el primer equip del FC Barcelona. També valoren que la castellbisbalenca té “totes les qualitats que el club exigeix als seus migcampistes”, és a dir, “energètica, positiva amb la pilota, amb bon dribling i la calma necessària per a l’estil de joc culer”.

Malgrat que recorden que els seus minuts en el primer equip dirigit per Jonatan Giráldez han estat “limitats”, també ressalten que és “simplement el reflex de la qualitat que tenen les blaugranes al mig del camp”, amb Aitana, Patri Guijarro, la recentment incorporada Keira Walsh o Ingrid Engen. A més de la capitana Alèxia Putellas, pilota d’Or i que ara es troba recuperant-se d’un trencament dels lligaments encreuats del seu genoll esquerra.

GOAL destaca que Bartel “tindrà l’oportunitat d’aprendre d’algunes de les futbolistes millors del món”, i per això pensen que tot i que “li serà difícil entrar a l’equip del Barça, amb confiança creiem que al final el seu talent adolescent acabarà imposant-se”.

En el TOP25 de joves futbolistes també hi trobem conegudes per als aficionats del futbol femení espanyol com la seva companya d’equip al Barça, Vicky López (també en dinàmica d’equip en el B com Bartel, amb més participació al primer equip), el flamant fitxatge del Real Madrid, la colombiana Linda Caicedo, o la defensa de l’Atlético de Madrid Andrea Medina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa