Un any més el Castellbisbal i el Vallès Occidental celebraran el ‘Benvinguts a Pagès’, una festa del món rural, de la pagesia i dels productes de proximitat. Com cada any, aquesta desena edició comptarà amb la participació de productors i equipaments culturals de la comarca, que obren les seves portes amb l’objectiu d’apropar el món de l’agricultura al públic de proximitat.
Enguany, Castellbisbal se suma a aquesta festa de la pagesia catalana amb una sèrie de propostes. Per una banda, aquest cap de setmana del 4 i 5 d’octubre es podran fer visites guiades a la biomasia de Ca n’Oliveró, la qual està dedicada a la producció ecològica. A més, aquest dissabte el Museu de la Pagesia també ha organitzat una visita guiada a les 12:00 hores amb l’objectiu de donar a conèixer com era la vida quotidiana d’antany en un context rural i al món de pagès.
Així mateix, Benvinguts a Pagès també esdevindrà una oportunitat per tastar la cuina de proximitat. En el cas de Castellbisbal, el restaurant masia Can Campanyà ha decidit sumar-se a la festivitat i oferirà una carta especial elaborada amb ingredients de la zona.
La programació completa i les reserves de visites, restaurants i allotjaments es poden consultar al web oficial de Benvinguts a Pagès, on també hi podreu trobar una guia de viatge amb totes les activitats programades arreu del territori català.
