MónTerrassa
Vox es presentarà a les eleccions municipals de Matadepera

VOX es presentarà a les eleccions municipals de Matadepera. Serà la primera vegada que la formació d’extrema dreta concorri en uns comicis locals d’aquesta localitat. Així ho ha anunciat aquesta setmana el partit, que també ha donat a conèixer quin serà el representant que encapçalarà la llista. Segons recull el portal de notícies municipal Matadepera.cat, es tracta de Josep Maria Subirà, nascut a Barcelona l’any 1976. Des de fa deu anys viu a la urbanització de Can Robert i professionalment és agent de la propietat immobiliària.

Subirà és militant de VOX des de fa un parell d’anys. Agafa el càrrec de líder de la formació per primera vegada. En l’acte de presentació va afirmar que entre les seves prioritats hi ha “el ciutadà, els impostos, la seguretat, el comerç, la cultura, les tradicions, i les llengües”.

D’aquesta manera, la formació continua la seva expansió al Vallès Occidental, on enguany comptarà amb més llistes municipals que les que va tenir el 2019. A la nostra demarcació, per ara, només està confirmades llistes a Terrassa, Rubí, Sant Cugat i ara Matadepera. Tanmateix no es descarta que algun més s’hi pugui afegir.

Matadepera espera arrossegar part de l’impuls que el partit té ara mateix a Terrassa, una de les places fortes en què Santiago Abascal espera aconseguir representació de la veu d’Alicia Tomás. Els voxeros van voler fer una exhibició de força la setmana passada, en un acte a l’Auditori Municipal de Terrassa on van omplir-lo de gom a gom i en què es van donar a conèixer alguns dels candidats de la província de Barcelona.

Set candidatures a Matadepera

La candidatura de Vox Matadepera és la vuitena que es presenta a les eleccions. Les altres candidatures ja confirmades són Marcel·lí Bosch (Junts per Matadepera), Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya), Alberto Sánchez (Ciutadans), Guillem Montagut (SOM Matadepera), Nil López (Suma’t Matadepera), Sílvia Linares (Partit Popular) i Noemí Barja (Partit Socialista – En Comú Matadepera).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mataperenc a abril 21, 2023 | 13:08
    Mataperenc abril 21, 2023 | 13:08
    Tant de bo manllevin vots al seu partit a l'origen d'ells, si és que encara hi tenen votants, i uns i altres aconsegueixin zero elegits, zero regidors.
  2. Icona del comentari de: Municipium Flavium a abril 21, 2023 | 17:38
    Municipium Flavium abril 21, 2023 | 17:38
    Vigileu amb les llistes electorals fantasmes del PP, que enguany hauran de "competir" i compartir aquest "sistema" singular i endèmic del PP de fer llistes, amb els fantasmes de vOx.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa