MónTerrassa
Una vintena d’infants tornen a l’escola bressol de Matadepera
Escola bressol de Matadepera
Escola bressol de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

L’Escola Bressol Ralet Ralet de Matadepera obrirà aquest dilluns 22 de juny per acollir durant un mes (fins al 22 de juliol) i en horari de matí una vintena d’infants. “El propòsit en aquests dies serà acollir els infants de la millor manera possible” s’ha afirmat des de la Regidoria d’Ensenyament a Matadepera.cat, “coneixent que no són les circumstàncies idònies per al seu desenvolupament, però que són les circumstàncies que ens toca viure”.

Per reincorporar-se a l’escola, els infants han hagut de reunir una sèrie de requisits, els principals dels quals han estat no tenir cap mena de simptomatologia compatible amb la Covid-19, no haver donat positiu per al Sars-CoV 2 en les dues setmanes anteriors, i no haver tingut contacte amb postius confirmats. En aquest sentit, les famílies han rebut una carta ben detallada on s’informa de totes les condicions que cal complir per evitar que hi hagi contagis, i han hagut d’omplir un full de declaració responsable conforme compleixen els requisits exigits.

A l’escola també es prendran tota una sèrie de mesures de seguretat, com les mascaretes i les distàncies, però també l’habilitació d’uns espais d’entrada i sortida del centre per evitar aglomeracions. Es tindrà cura de les activitats que faran conjuntament, dels materials que podran utilitzar i del protocol a seguir en cas de detecció de l’aparició d’algun tipus de simptomatologia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa