MónTerrassa
Tres detinguts per intent de robatori en vehicles estacionats a Matadepera
  • CA

Tres persones han estat detingudes acusades d’un delicte de temptativa de robatori amb força en vehicles estacionats a Matadepera. Segons informa el portal Matadepera.cat, l’actuació va ser duta a terme per agents de la Policia Local de Matadepera el passat divendres a la tarda.

Cap a un quart de cinc de la tarda del dia 6 de maig, la comissaria va rebre un avís d’un vehicle sospitós circulant per la zona del Golf i de Can Vinyers. Una dotació es va activar immediatament i es va desplaçar fins al lloc indicat. Allà, van localitzar tres individus dins d’un turisme. S’hi van acostar i els van demanar la identificació. Va ser així com van comprovar com tots tres tenien antecedents per robatori, a més de diversos requeriments judicials pendents.

En l’escorcoll, van observar com a l’interior del vehicle hi portaven eines i objectes diversos que podien ser utilitzats per obrir a la força els vehicles. D’aquesta manera, els agents de la Policia Local es van posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra i es va procedir a la seva detenció. Els tres presumptes lladres van ser traslladats a la comissaria, on es van practicar les diligències judicials oportunes.

Una altra detenció per temptativa de robatori

No ha estat l’única detenció que s’ha produït en les darreres setmanes a Matadepera. Dimecres 13 d’abril, agents de la Policia Local van arrestar tres individus, dos homes i una dona de nacionalitat estrangera, també acusats per un delicte de temptativa de robatori en força. En aquella ocasió, es trobaven a la zona de les Piscines Municipals. Els denunciats tenien també diversos antecedents i se’ls va trobar en l’escorcoll objectes i eines susceptibles de ser utilitzades per forçar les portes dels cotxes.

L’any passat les detencions realitzades per la Policia Local van incrementar-se. Segons dades facilitades des de l’Ajuntament de Matadepera, es van detectar 17 robatoris amb força a domicili i es van detenir 19 persones (set més que l’any anterior. A més, van ser avortades 10 temptatives d’ocupació de domicili. Pel que va als vehicles, es van comptabilitzar 8 robatoris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa