MónTerrassa
Nit de trap a Matadepera amb L’Esmolat
  • CA

El trap serà el gran protagonista de la nova edició del festival l’Esmolat de Matadepera. Després de la cancel·lació forçosa per partida doble, primer a causa de les restriccions per la pandèmia de Covid que n’impedien la seva realització, i després pel contagi que van patir alguns dels seus components obligant a suspendre els concerts, per fi es pot reprendre. Segons informa el portal de notícies Matadepera.cat, el JAM (Jove Agrupat de la Muntanyeta), amb la col·laboració de Punt Jove de l’Ajuntament de Matadepera, són els encarregats d’organitzar una edició que arriba amb tres grans i ben reconeguts protagonistes.

Els concerts s’iniciaran a partir de les vuit del vespre des de la plaça de les Acàcies de Matadepera, hi haurà menjar i beguda per als assistents. L’aforament però és limitat i per aquest motiu només s’hi podrà accedir si s’ha fet prèviament la reserva. Podeu trobar més informació a l’instagram de l’organització (@jammatadepera) on s’aniran penjant tots els detalls i informacions actualitzades, o contactar-hi per correu electrònic, [email protected].

Aquest any hi haurà representació de les dues cocapitals vallesanes. Per una banda, vinguts de Terrassa, actuarà el grup Atalaya 00. Format per tres amics que durant el confinament van decidir per fi fer un pas més i composar cançons per aixecar els ànims. D’aquí n’han sorgit peces com “Vols venir?” o “Gioconda”. Per l’altra, des de Sabadell, arriba la banda Flashy Ice Cream, formada per DAAX, P. Giancana, Sneaky Flex i el dissenyador C. Turú, que de ben segur que faran sonar una de les seves cançons emblemes, “Llàgrimes de sang”, sobre la sensació de tristesa davant dels actes de l’1 d’Octubre. Per tancar una nit ben rodona, el duet del Maresme The Tyets, on els mataronins Oriol Ramon i Xavier Coca segur que enamoraran amb les seves cançons de lletres humorístiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa