MónTerrassa
Tornen a baixar les denúncies per robatoris a Matadepera
  • CA
Comissaria de la policia local de Matadepera
Comissaria de la policia local de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Les dades de denúncies de robatoris d’aquest passat mes de febrer a Matadepera ha tornat a estar sensiblement inferior al de l’any passat. Aquesta és la principal conclusió a la que s’ha arribat des de la Regidoria de Seguretat i Protecció Civil, la Policia Local i Mossos d’Esquadra que, malgrat els resultats “que hem de valorar amb molta prudència”, tornen a insistir una vegada més en la necessitat de prendre tota mena de precaucions per evitar els robatoris als domicilis particulars. “Continuem lluitant en la prevenció de robatoris a domicili, però hem de recordar que aquest és un fenomen que afecta de manera general a tot el territori, i que serà molt difícil d’eradicar del tot”, segons apunten fonts municipals.

Durant aquest passat mes de febrer s’ha continuat en la mateixa línia de treball, realitzant-se una quinzena de controls de seguretat a diferents punts del municipi amb alternança de franges horàries. Els fets més destacables han estat, entre d’altres, l’actuació policial on s’ha evitat l’ocupació d’un domicili per part de membres d’una família amb diversos antecedents; la identificació d’una dotzena de vehicles i una trentena de persones amb antecedents per robatori i ocupacions; actuacions de prevenció de robatoris amb la detecció i identificació d’individus, i una vintena de serveis per alarmes a domicili totes elles negatives.

Una vegada més, es reitera que la col·laboració veïnal és també indispensable per tal d’evitar o frustrar robatoris. Cal recordar que durant aquest mes s’estan instal·lant les noves càmeres municipals de videovigilància que breu entraran en funcionament i que es sumaran a les existents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa