MónTerrassa
SOM Matadepera recull els avals necessaris per ser a les eleccions

L’associació ciutadana SOM Matadepera ha recollit els avals necessaris per poder ser a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Aquesta Setmana Santa, l’entitat va instal·lar una paradeta per poder recollir les signatures ciutadanes que avalessin la candidatura i així poder formalitzar la seva inscripció per concórrer als comicis del dia 28.

Segons expliquen, no van tenir problemes per aconseguir els avals mínims, i fins i tot, es vanten que amb poc més de 8 hores ja havien assolit quatre vegades més suports dels necessaris. La il·lusió impregna les paraules d’Estel Riera, encarregada de coordinar aquesta recollida i que anirà de número 2 a la candidatura SOM Matadepera, “aquesta xifra és un exemple del suport que la nostra iniciativa té entre la gent de Matadepera, i ens encoratja a seguir treballant per aconseguir els nostres objectius”, ha recalcat.

Guillem Montagut, cap de llista de l’agrupació d’electors

Un cop recollits els avals, el pròxim pas a fer és presentar-los als jutjats per certificar la constitució de la candidatura. Això es farà en els propers dies. D’aquesta manera, és qüestió d’hores que Guillem Montagut sigui proclamat oficialment candidat a l’alcaldia de Matadepera.

SOM Matadepera és una agrupació de lectors, i no un partit polític. Així ho van decidir en l’assemblea realitzada en què es va debatre sobre les opcions reals d’entrar en els comicis. La candidatura portarà per nom “SOM-hi Matadepera”, i a finals del mes de gener es va donar a conèixer qui lideraria el nou projecte. Montagut (1970, Matadepera), va ser president de la Germandat de Sant Sebastià i va exercir com a Cap del Parc de Bombers, entre d’altres. A nivell professional, és el Director General d’una empresa de serveis.

L’entitat afirma que la llista electoral està formada per un equip “molt transversal, on participen enginyers, empresaris, acadèmics, gent del teixit associatiu del poble, experts en gestió municipal… Tenim un equip preparat i compromès amb el projecte durant els pròxims quatre anys”. Montagut ha destacat que el projecte “il·lusiona i promou un canvi de tendència que també s’evidencia en molts municipis catalans”. Segons l’alcaldable, “quan pots construir un projecte de futur des de la lògica i sense servituds és molt senzill lluitar per ell”.

SOM Matadepera ha recollit els avals necessaris per concórrer a les eleccions municipals a Matadepera | SOM Matadepera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa