Robatoris amb força a dues escoles de Matadepera

L’Escola Montcau La Mola i l’Escola Joan Torredemer han patit aquest cap de setmana sengles robatoris amb força que han inclòs desperfectes als seus accessos. Els fets van tenir lloc a la matinada del dissabte al diumenge, i d’entre les pertinences sostretes, diners, informa Matadepera.cat.  

El primer robatori advertit va ser al Montcau – La Mola, quan a quarts de quatre de la matinada, la Policia Local va rebre una trucada de Mossos d’Esquadra advertint d’un robatori al centre escolar on s’havien sostret diners de la caixa. De moment, la revisió de les càmeres de seguretat han permès saber que es tracta de tres individus, la identitat dels quals s’està investigant.  

Minuts més tard, a vora les 4 de la matinada del mateix diumenge, l’empresa que gestiona les alarmes del Joan Torredemer va trucar a la Policia Local per a un possible robatori. Quan la patrulla s’hi va desplaçar, van trobar la reixa d’entrada forçada i oberta, i la porta d’accés també forçada. La Sala de Direcció i la Secretaria van aparèixer capgirades i amb diversos elements sostrets. Va ser llavors quan es va activar la Policia Científica de Mossos d’Esquadra, i ja s’estan revisant les càmeres per tal d’aclarir els fets, tot i que ja es pot avançar que en aquesta ocasió potser van ser només dos individus. També ja s’han donat indicacions al centre per tal de protegir els accessos a l’escola.

A partir d’aquests dos fets, la patrulla de la Policia Local es va adreçar a la mateixa matinada de diumenge a la resta de centres escolars del poble, comprovant que a la porta d’accés de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou també s’hi havia intentat accedir però sense èxit.

Més informació

Nou comentari