MónTerrassa
Reobre el restaurant Can Solà de Matadepera
  • CA
restaurant Can Solà a Matadepera
restaurant Can Solà a Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Aquest mes d’octubre ha tornat a obrir les seves portes el Restaurant Can Solà a Matadepera, amb una proposta de “brasa lenta” com a eix central de la seva oferta gastronòmica i una aposta per “productes de proximitat, de qualitat, amb una elaboració cuidada i a foc lent”, tal i com han apuntat fonts del mateix restaurant a Matadepera.cat.

En aquesta línia, han elaborat una carta que inclou entrants com la truita de brandada de bacallà amb piparrada i ous ecològics o els musclos a la brasa amb un toc picant i, en l’apartat de cuina lenta ofereixen primers elaborats com macarrons de cardinal amb crema de parmesà i comté o el caneló de rostit. Pel que fa als segons seran la base de la seva nova proposta, amb plats de “brasa terra” com el txuletó de vaca gallega i propostes de “brasa mar” amb elaboracions com el llobarro amb refregit d’alls a la brasa o el turbot salvatge.

El restaurant, que està ubicat a una masia originària del segle XI (al carrer Can Solà del Pla), està obert de dimecres a dissabte, en horari de migdia i nit i els diumenges al migdia. Per a reserves, es pot trucar al 93 488 66 35.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montserrat Balaguer Selga a abril 29, 2023 | 16:15
    Montserrat Balaguer Selga abril 29, 2023 | 16:15
    És preciosa ! És molt lamentable que la persona que atén al públic per fer reserves i encàrrecs, no parli ni entengui CATALÀ. Quin desastre!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa