MónTerrassa
Rentat de deixalles i residus al Parc Natural de Sant Llorenç
  • CA

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac va sumar-se el cap de setmana del 8 i 9 de maig a les accions de neteja que organitzaven alguns del ajuntaments que formen part del Parc, com Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Vicenç de Castellet, Rellinars i Terrassa, en el marc del ‘Let’s Clean Up Europe!’. Durant els dos dies, més de cent persones no van dubtar a col·laborar en la recollida de deixalles i residus, amb la col·laboració dels informadors del Parc.

Recollida de deixalles en diferents punts del Parc Natural | DIba

Els punts seleccionats van ser el Centre d’Informació del Coll d’Estenalles i els aparcaments de la Torre de l’Àngel, l’Alzina del Sal·lari, Can Robert, l’Àrea d’esplai de les Arenes i la font del Llimac/els Caus del Guitard. Durant els dos dies, aproximadament un centenar de persones van passar pels diversos punts habilitats al Parc Natural. La gran quantitat de deixalles, s’anaven seleccionant i triant en el mateix moment de la recollida.

Paral·lelament, també els ajuntaments van organitzar recollides de deixalles als municipis, unes propostes amb molt bona acceptació que van aplegar més de cinc-cents voluntaris. A Rellinars, per exemple, es van comptabilitzar més de 100 kg de residus i a Matadepera, 2.730 kg amb prop de 400 voluntaris.

Recollida de deixalles a Matadepera | Matadepera.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa