MónTerrassa
Plega Rosa Castellà, secretària de l’Ajuntament de Matadepera
  • CA

La figura del secretari és la persona que dona fe pública de tots els actes i acords de l’Ajuntament i s’encarrega de l’assessorament legal preceptiu i, entre d’altres qüestions, la seva presència és imprescindible en la celebració dels plens. A Matadepera, fins ara aquesta figura requeia en Rosa Castellà, la qual ha decidit plegar.

Castellà va prendre possessió del seu càrrec el 6 d’octubre de 2003, després d’haver estat a l’Ajuntament de Camarasa i al de Monistrol de Montserrat a la subescala de Secretaria Intervenció. Ho va fer en substitució de l’anterior secretari de l’Ajuntament de Matadepera, Ferran Martori.

Ha arribat el moment d’un canvi professional, deixant enrere, possiblement, el millor destí que pot desitjar un professional”, va declarar Castellà en el seu comiat. “Aquí he trobat un ajuntament on els càrrecs electes i el personal han respectat la figura del secretari pel damunt dels entrebancs que han sorgit en tot aquest temps, i això és molt d’agrair”.

A hores d’ara, encara no hi ha persona substituta tot i que està previst que s’incorpori al novembre. De moment, les feines les realitzarà la secretària accidental, Maria Antònia Sellarès. La marxa de Castellà es produeix pocs mesos després d’una altre canvi de destinació, la de l’interventor Santiago Vaamonde, que portava treballant des del 2007, i que va marxar per Setmana Santa a una nova destinació, Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa