Amador Pozo, policia local de Matadepera
Amador Pozo, policia local de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Amador Pozo, un dels agents de la Policia Local de Matadepera més veterans ha plegat de Matadepera per canviar de feina. Nascut a Higuera de Calatrava (Jaén) el 1968 i resident a Terrassa, porta més de trenta de policia, una feina vocacional que de sempre li ha agradat. Destinat al principi de la seva carrera a la Guàrdia Civil de Cardona, va anar passant diferents unitats del cos a Saragossa, Martorell, Terrassa i Sabadell, fins que al juny del 2001 va anar a parar Matadepera.

Segons recull Matadepera.cat, al poble ha desenvolupat feines de seguretat ciutadana i educació vial, el que l’ha permès ser conegut per molta gent, i aquest és precisament un dels records més gratificants que s’emporta de Matadepera, on també hi ha hagut moments dificils, com la mort de dos companys (Antonio Palomeque i en Rafael Clares), gestionar la tragèdia que sovint suposa una accident de trànsit, i als darrers mesos, els robatoris al poble, “on malgrat donar-ho tot, no podíem evitar un sentiment d’impotència per tot el que estava passant”.

Pozo canvia de feina per tornar als seus origens, treballar en temes relacionats amb el medi ambient, però tal com diu en el mitjà de comunicació municipal, s’emporta un gran record del poble: “estic molt agraït als meus companys, al consistori i especialment als veïns per l’excel·lent tracte que sempre he rebut. Això ha estat el millor”.

Nou comentari

Comparteix