MónTerrassa
Petit incendi a la Deixalleria municipal de Matadepera
  • CA

Petit incendi a la Deixalleria municipal de Matadepera. Els serveis d’emergència van rebre l’avís aquest diumenge a la tarda. Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va traslladar fins a l’equipament ubicat a l’avinguda Rocafort, número 2. Allà van poder comprovar que les flames havien afectat només a un dels contenidors de tots els que s’hi troben destinats a la recollida selectiva de productes per a la reutilització i per a tractaments posteriors. Els danys es van concentrar en aquest contenidor, que acollia objectes voluminosos. Bombers van poder extingir el foc sense majors conseqüències, segons recull el portal Matadepera.cat.

Incendi a Can Pèlacs

No va ser l’únic incendi que va tenir lloc aquest cap de setmana al municipi. I és que aquest diumenge, cap a les vuit del matí, també es va declarar un foc a la masia de Can Pèlacs. Una trucada d’un particular alertava que sortien flames de la xemeneia de l’edifici i que es veia una gran quantitat de fum. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat van desplaçar-se fins al lloc. Per sort, no hi va haver afectacions a l’interior de la masia ni tampoc cap persona va resultar ferida. Segons ha pogut saber Món Terrassa, l’origen de les flames s’hauria situat el foc exactament al caputxó de la xemeneia. Afortunadament, no s’havia estès a cap altre lloc de la casa.

Els Bombers van realitzar les tasques de sanejament per tal de comprovar que no hi hagués possibilitat de revifar les flames i que l’interior de la xemeneia quedés en bon estat. Segons informaven, l’únic que va cremar-se va ser la part metàl·lica de la xemeneia. No hi ha hagut afectacions a les bigues, ni al sostre, ni a l’interior de la casa. Es desconeixen les causes que van acabar generant el posterior foc, però els bombers van apuntar que es podria tractar d’una acumulació de sutge o un mal estat de la xemeneia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa