Pere Aurell i Ragna Debats, campions de l’Ultra Trail Barcelona

El matadeperenc Pere Aurell i l’atleta vinculada al poble Ragna Debats s’han proclamat aquest cap de setmana vencedors de l’Ultra Trail Barcelona i es col·loquen com a líders provisionals de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC i del circuit Peaks Ultra Series d’Ocisport.

Segons informa Matadepera.cat, en una jornada marcada per la calor, l’esdeveniment esportiu, de 80 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 4.987 metres, va visitar llocs tant emblemàtics com el santuari i la Mola de Lord, el Pantà de la Llosa del Cavall, i el barranc del clot de Vilamala, coronant els cims del Port del Comte i la Serra del Verd.

Aurell es va proclamar campió amb un temps de 9 hores, 3 minuts i 25 segons, seguit del francès Aurelien Dunand Pallaz (segon amb 9h, 11’ i 39”) i Ionel Manole (tercer amb 9h, 21’ i 01”). Debats es va adjudicar la victòria amb 10 hores, 27 minuts i 33 segons. Las segona plaça va ser per la suïssa Kathrin Götz, i la tercera per Roser Español.