Una de les representacions dels “Pastorets” al Pavelló amb Marc Novellon com a líder de les forces del mal
Una de les representacions dels “Pastorets” al Pavelló amb Marc Novellon com a líder de les forces del mal | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Els Amics del Teatre amb Vicenç Pujol al capdavant van anunciar fa mesos la recuperació d’“Els Pastorets”, la clàssica obra d’en Folch i Torres que ha estat posada en escena en diverses ocasions al poble, dirigida per Delfí Busqueta i més cap aquí, pel recentment desaparegut Albert Novellon. L’anunci d’engrescar tothom qui vulgui interpretar algun personatge o col·laborar-hi en qualsevol de les moltes feines que hi ha a l’hora de muntar l’espectacle va ser tot un èxit, i a hores d’ara, ja hi ha tots els papers importants assignats.

Els organitzadors, però, encara necessiten voluntaris, i ara fan una crida per buscar actors que facin de “pastors” (de qualsevol edat), i també d’altres que puguin fer papers amb poques línies però que siguin més grans. També es necessita personal que vulgui col·laborar en les moltes tasques que hi ha en un muntatge d’aquestes característiques.

Els interessats es poden adreçar al correu pastorets.matadepera@hotmail.com, per instagram a @pastoretsmatadepera, o per facebook.

Per altra banda, ja se sap que hi haurà quatre representacions: el dia de Nadal, Sant Esteve, el 28 i el 29 de desembre i que l’obra es representarà a l’escenari del Pavelló Primer d’Octubre. Ja està confirmada la col·laboració de diverses entitats del poble.

Nou comentari