MónTerrassa
Operatiu antidroga en una urbanització de Matadepera

Operatiu antidroga en una urbanització de Matadepera. Aquest dijous, dia 9 de març, agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa i Policia Local de Matadepera van dur a terme un dispositiu a Cavall Bernat. Segons informa el portal de notícies municipal Matadepera.cat, cap a dos quarts de vuit del matí, diverses patrulles dels dos cossos de seguretat, acompanyats de la comitiva judicial corresponent, van irrompre en un habitatge.

L’immoble havia estat sota vigilància activa per part dels Mossos des de feia dies, després que varis veïns havien manifestat la seva preocupació a agents de la policia local per la forta olor de marihuana que sortia d’una de les cases de la urbanització.

800 plantes i un centenar de transformadors

Així va ser com el dispositiu es va organitzar i es va dur a terme aquesta setmana. I els veïns tenien raó. Dins de l’habitatge es van localitzar tres habitacions dedicades al cultiu de la marihuana. En total, es van confiscar 800 plantes que es trobaven a punt de ser distribuïdes. També hi havia 132 transformadors de llum.

L’operació ha comportat la detenció de sis individus de nacionalitat estrangera, els quals han estat acusats d’un delicte contra la salut pública. A un dels arrestats li constaven antecedents policials. Estan a l’espera de passar a disposició judicial.

Un dels casos més importants de tràfic de marihuana a Matadepera

Una de les intervencions més sonades relacionades amb el tràfic de marihuana a Matadepera va tenir lloc l’any 2016. Mossos d’Esquadra van realitzar registres a dues cases d’aquest municipi on es van decomissar prop de 500 quilos d’aquesta droga, que ja es trobava preparada i empaquetada per a la venda a l’engròs. Armes, armilles antibales, una gran quantitat de diners en efectiu i fins i tot un vehicle de luxe, és el botí que van poder confiscar els agents. A banda, van localitzar dues plantacions hidropòniques de cànnabis, una a cada casa.

Tot plegat va permetre desmantellar una de les xarxes criminals més importants de l’àrea metropolitana. Cinc persones van quedar detingudes com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i tinença il·lícita d’armes. I constava que algunes d’elles ja havien estat vinculades a una altra organització criminal que es dedicava a robatoris violents en domicilis d’empresaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa